2011-01-25 13:58:34• hírek • Blikk

Elítélték Damu ex-barátnőjét

Két év próbára bocsátással megúszta bírósági ügyét Damu Roland volt barátnője, akit embercsempészettel és közokirat-hamisítással vádoltak.

Kedden délelőtt ért véget Palácsik Tímeának a tárgyalása. A lány, aki nemrégiben azzal vádolta meg a Jóban Rosszban volt sztárját, hogy megverte és megerőszakolta őt - ezért a színész több mint egy hétig ült előzetesben - barátnőjével O. Renátával ült a vádlottak padján.

Tímea elismerte bűnösségét és a tárgyaláson elmondta; megbánta tettét.

- Bűnösnek érzem magam. Renátát két éve ismertem meg. Smink- és hajbemutatóra mentem volna külföldre, de végül nem tudtam elutazni, helyettem a barátnőm ment el az én útlevelemmel, mert az övé korábban lejárt és a munka előtt nem volt idő arra, hogy csináltasson magának egy ideiglenes okmányt. Az útlevél különben is Renátánál volt, ő vigyázott rá, nehogy Roland elvegye azt is. Ugyanis többször előfordult már, hogy az irataimat eldugta, hogy korlátozzon - mondta a bíróságon a könnyeivel küszködve Tímea, akit szemlátomást megviseltek a történtek.

Damu Roland - ahogy korábban beszámoltunk róla - testőrök kíséretében érkezett a bíróságra. Állítása szerint azért, nehogy valakik megpróbálják megakadályozni, hogy részt vegyen a tárgyaláson. A színészt tanúként hallgatták ki, állítása szerint nem fűzödött saját érdeke, ahhoz, hogy feljelentse volt párját.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Damu Roland (balra) és volt párja Palácsik Tímea
Damu Roland (balra) és volt párja Palácsik Tímea


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: