2013-12-19 09:39:39• hírek • Blikk.hu

Elítélték Balázs Palit

Balázs Pali gondterhelten érkezett szerdán a Pesti Központi Kerületi Bíróságra, 40 perc után viszont már felszabadultan hagyta el a tárgyalótermet. A bíró ugyanis csupán két év próbára bocsátotta a romantikus dalaival ismertté vált művészt.

- Ez a büntetés így is eléri a célját - indokolta döntését a bírónő, aki figyelembe vette többek között, hogy Balázs Pali a rendőröknek azonnal bevallotta a botlását, és végig együttműködött a hatóságokkal.

Nagyon sajnálom ezt az egészet, mert ilyen még soha sem fordult elő. Eddig csak akkor használtam az igazolványt, amikor édesapámat kontrollvizsgálatokra vittem a kórházba - állította a művész, akit pár hete civil ruhás rendőrök csíptek nyakon. Balázs Pali egy megbeszélésre sietett a Nyugati téri plázába, amikor a parkolás egyszerűbb módját választotta. A zsaruk két órát vártak autójánál, hogy lecsapjanak a szabálytalan sofőrre.

- Azonnal elismertem a bűnömet, hibáztam, és vállalom a következményeket - tette hozzá a muzsikus, akinek a következő hónapokban rokkantnyugdíjas édesapjával a kórházak bejáratától távolabb kell majd parkolóhelyet találnia, a parkolásért pedig fizetnie kell. Édesapja kártyáját ugyanis lefoglalták, és egy évre betiltották.

A büntetés után az okmányirodától kell visszakérni a rokkantkártyát, amennyiben az érvényes, úgy automatikusan visszakerül a tulajdonosához. Ellenkező esetben új igazolványt kell igényelni - magyarázta dr. Hegedűs Lajos, a Mozgáskorlátozottak Egyesületének elnöke.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: