2012-03-14 11:47:02• hírek • Prohardver.hu

Elit mini PC-vel újít a Manli

A PC Partner leányvállalata a Zotax ZBOX nano termékére hasonlít.

A Manli is egyre erősebben figyel a piac igényeire, így a VGA-iról ismert vállalat lassan profilt vált, és az apró, alacsony fogyasztású multimédiás PC-k gyártásába fekteti a legtöbb energiát. A gyártó a CeBIT-en ki is állította az Elite jelzésű mini PC-t, mely a kialakítás szempontjából kísértetiesen hasonlít a Zotax ZBOX nano termékekre.

Ez talán nem meglepő, ha megemlítjük, hogy mindkét márkanév a PC Partner tulajdona, így a Manli használhatja a ZBOX nano gépek alaplapját, noha a házon azért némileg módosítottak, de ez főleg a színekben látszik, mintsem a kialakításon.

A vállalat új mini PC-je az AMD E-450-es Vision APU-ra épít, így két darab 1,65 GHz-es órajelen ketyegő processzormagot, és egy 80 shader processzorral dolgozó Radeon HD 6320-as integrált grafikus vezérlőt rejt. Utóbbi magórajele 508 MHz, melyet a turbó funkció 600 MHz-re emelhet, amennyiben ez a 18 wattos fogyasztási kereten belül lehetséges. A DDR3 szabványra épülő rendszermemóriát egy SO-DIMM csatoló várja, míg az adattároló 6 Gbps-os SATA interfészre csatlakoztatható 2,5 hüvelykes megoldás lehet.

A cikk folytatása a Prohardver.hu oldalon olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: