2013-02-08 22:19:01• hírek • Póti Orsolya

Esküvői kiállítás nyílt a Grand Mallban

Február 8-án, péntek délben nyitotta meg kapuit az első Grand Mariage elnevezésű esküvői kiállítás és vásár, melynek a szatmárnémeti Grand Mall II. emeleti elegáns rendezvényterem ad otthont három napon keresztül.

Több mint harminc vállalkozás mutatja be a házasságkötés előtt álló fiataloknak és családtagjaiknak szánt szolgáltatásait a Grand Mariage esküvői vásáron mely február 10-ig várja az érdeklődőket. A három napos kiállítás a látogatók számára átfogó képet ad a hazai piac nyújtotta lehetőségekről, hiszen bemutatja az esküvő- és rendezvényszervezés legapróbb részleteihez kapcsolódó szolgáltatókat.

A kiállító cégek többsége eseményszervezéssel foglalkozik, és mindenre gondjuk van, ami egy ideális esküvőhöz szükségeltetik.

Közel tíz vállalkozás a legtrendibb menyasszonyi ruhákat és vőlegény-kosztümöket mutatja be, négy cég az esküvői fotózásaikat, albumaikat és felvételeiket jött el népszerűsíteni, ugyanakkor jelen van még néhány cukrászda és étterem és egy koktél készítő bár. Az esemény palettáját bővítik még a zenekarok és gépzenét szolgáltató lemezlovasok. A kiállítók sorából nem maradnak az utazási irodák is, melyek a legjobb nászutakkal jöttek el a kiállításra.

Hogy egyedi és különleges hangulatot teremtsenek, a szervezők három napon át különböző látványosságokkal készülnek. A hétvége folyamán divatbemutatókra, táncbemutatókra és élő koncertekre kerül sor.

A Grand Mall a kiállítást hagyományteremtő szándékkal szervezte meg és bízik benne, hogy ez az esemény is bekerülhet a megyeszékhely legfontosabb programjai közé.

A rendezvényen jelen van a Beauty International Kft, a Poesis Étterem, a Regina Szalon, a Fantezia Decor, a Karanjud Blum Virágüzlet, az Ecomoda, Anca Madalina, a Maribel Party, a Garada dekorációk, a kolozsvári Maya Fashion, az Anastasia Szalon, az Art Foto Gabriela, az Unique Art, DJ Vasi Miclaus, a Blody Collection, a Belliny Cocktail, Bianca Szalon, az Anna Decor, az R-studio, a Foto Infolio, Emese Szűcs Make Up Artisti, Etna Flora virágüzlet, Bianca Ruhaszalon, az Aurora Étterem, Sergiu Fotó-Videó, a nagybányai Irina Stela Szalon, a Somesul Nyomda, varga Maria, Virágüzlet, Hutton, a Cristian Style, a Loga Dance School, a Party Service, a Santec Cukrászda, az Impatiens és az Interstyle Models.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: