2019-05-22 05:20:44• hírek • Blikk.hu

Elismerte a bűnösségét Berki Krisztián

A korábbi Fradi-vezér az ügyész által a törvényszékkel közölt tényállást Berki Krisztian elismerte, a bíró kérdésére pedig közölte, hogy még az előkészítő ülés során vallomást kíván tenni és nyilatkozik, valamint válaszol a bíróság által feltett kérdésekre is.

Az Édes Élet című televíziós reality sztárjának példáját csak kevesen követték a vádlottak közül abban az ügyben, amelyben az ügyészség különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetkezetben elkövetett költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt vádolta meg Berkit és 63 további személyt.

 

Mint megírtuk, a hétfőn indult tárgyaláson derült ki, hogy az ügy 45. rendű vádlottjaként számon tartott Berki a vád szerint a BK Movie Star elnevezésű produkciós cégén keresztül fiktív számlákat vett be, így társaival együtt hatmilliárd-kétszázmillió forintos adócsalás részese volt. Az eljárás második napján több vádlott nyilatkozatot tehetett a bíróság előtt arról, elismerik vagy tagadják a velük szemben felhozott vádakat. 

 

Az üzletember türelmesen kivárta, amíg sorra került, majd a tárgyalóterem közepére kiállva egy határozott igennel ismerte el a bűnösségét. Berki Krisztián szűkszavúan foglalta össze a véleményét a tárgyalás után.

 

A cikk folytatásáért kattintson a Blikk.hu oldalra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: