2012-12-18 17:53:30• hírek • Kocsis Zoltán

Elismerésben részesültek a 10-es iskola mazsorettpalántái

Csík Elvira
Csík Elvira

Elismerésben részesültek kedd délben a 10-es Számú Általános Iskola fiatal mazsorettjei valamint a Zanshin karatékái és a Vointa bokszolója. Az érdemoklevél mellé valamennyien 500 lej jutalmat is kaptak.

Kedden a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal épületében folytatódott a város sportolóinak jutalmazása. A korábbi hasonló eseményektől eltérően azonban ezúttal egy kis bemutatóval kezdődött a program: a 10-es Számú Általános Iskola mazsorettpalántái ízelítőt adtak tudásukból a polgármesteri hivatal folyosóján.

Érdemoklevelet és jutalmat kapott tehát tíz mazsorett - Báthori Szabina, Tepfenhart Beatrice, Muncean Imola, Erdei Eszter, Csorvási Blanka, Szabó Szilvia, Stan Andreaa, Rosu Adelina, Pop Claudia, Rist Alexandra valamint tanárnőjük, Csík Elvira. Utóbbi elmondta, hogy a lányok a tavaly kijutottak az angliai Európa-bajnokságra (ám anyagi okok miatt sajnálatos módon nem vehettek részt a versenyen) és remekeltek idén a román bajnokságban és a kupában is.

Jutalomban részesült továbbá a Zanshin klub és Florin Cureleac edző négy tanítványa, Tinca Razvan Alexandru, Voica Vlad, és Risnoveanu Marian valamint a Voonta klub ökölvívója, Fuslea Ionut és edzője, Ghete Liviu.

Az ünnepélyes pillanatokat a sportcsarnok megépítését megígérő polgármesternek sikerült elrontania azzal, hogy nem átallott reklámcélokra felhasználni az eseményt. „Ha bármilyen sérülésetek van, keressétek fel Dorel Coica rendelőjét", jelentette ki többször is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: