2014-07-11 17:49:30• hírek • Szatmár.ro

Elismerés a jól vizsgázóknak

Pénteken a prefektúrán díjazták a tízesre érettségiző, illetve a képességvizsgán kiemelkedően teljesítő diákokat.

Eugeniu Avram, Szatmár megye prefektusa pénteken fogadta a nyolcadikosok képességvizsgáján, illetve az érettségin szín tízesre vizsgázó diákokat, munkájukat pedig virággal, könyvekkel és érdemoklevéllel köszönte meg. A találkozón jelen volt Adrian Stef, a Szatmár Megyei Tanács elnöke is, aki szintén gratulált a kitűnő teljesítményekhez.

Avram kiemelte: a kormány is büszke a jótanulókra, ezért az érettségin tízest szerző végzősöknek egy-egy 3 ezer lejes pénzjutalomat adnak át, míg a nyolcadikosok képességvizsgáján tízest kapók fejenként 2 ezer lejnek örülhetnek.

Szatmár megyében az érettségin Ioan Alexandru Pop, a Mihai Eminescu Nemzeti Kollégium diákja és Maria Alina Demian, a Nagykárolyi Elméleti Líceum diákja kapott tízest az érettségin.

A képességvizsgán Andrada Groza, Maria Luiza Jurcut, Ioana Lazar, Elene Georgiana Maxim (M. Eminescu Nemzeti Kollégium), Szűcs Paula Rebeca, Bogdana Cristiana Gale-Cazan (Tasnádi Általános Iskola), Cristina Ioana Tripon (Octavian Goga Általános Iskola) és Casian Mois (Avasfelsőfalui Elméleti Líceum) értek el tízes átlagot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: