2011-05-06 10:43:22• hírek • Szatmár.ro

Elindultak a szatmári motorosok is

Május 2-án vette kezdetét az a motoros felvonulás, melynek célja az utakon történő balesetek elkerülésére való figyelemfelkeltés. Az idei rendezvény jóval magasabb szintet ért el, hiszen a kitűzött cél érdekében több megye motorosklubjai fogtak össze.

A Szatmárnémeti Real Bevásárlóközpont parkolójában gyülekeztek péntek délelőtt 10 órától azok a szatmári motorosok, akik részt vesznek az idei három napos motoros karavánon, és több kilométert együtt motoroznak társaikkal, felhívva a figyelmet az alapvető közlekedési szabályokra, melyek betartásával a legtöbb baleset elkerülhető lenne. A szatmári motorosok által kezdeményezett rendezvénysorozatra immár harmadik alkalommal kerül sor; míg az első évben csak két motorosklub vett részt a szervezésben, ma már tíz, különböző megyékből származó klubot találunk a szervezők listáján.

A motorosok fontosnak tartják a bemutatókkal színesített karaván megrendezését, ugyanis egyre gyakoribbak a halálos kimenetelű motorbalesetek, melyek fő oka a meggondolatlanság, a figyelmetlenség.

-A motorosok gyülekezőpontja ezúttal Tasnádon van, sokan már csütörtök este megérkeztek. A szatmáriak egy része csak péntek délutántól csatlakozik a felvonulókhoz. A tasnádi pihenő után Zilahon keresztül Nagybányára megyünk, ahol bemutatót tartunk és természetesen a buli sem maradhat el. Szombaton 13 körül érkezünk vissza Szatmárnémetibe, majd innen Nagyváradig robogunk - mondta el a Szatmár.ro-nak Béres Zoltán, az Eagle Bikers Motorosklub elnöke.

A szervezők több száz motoros jelenlétére számítanak, hiszen a szatmáriakon kívül Máramaros megyei, Bihar és Szilágy megyei, temesvári, aradi és magyarországi motorosok is részt vesznek a felvonuláson.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: