2012-04-26 12:09:51• hírek • Szatmár.ro

Elindult a visszaszámlálás - május 19.-én Tour de Tur

Alig egy hónap múlva, május 19.-én, újabb kiadással jelentkezik az Erdélyi Kárpát Egyesület - Szatmárnémeti, már már hagyománnyá vált tavaszi rendezvénye, a Tour de Tur.

A verseny útvonala, ahogy az eddigi években is a Túr Menti Védett Területeket szeli át, ezzel is népszerűsítve a Túr mente természeti értékeit, valamint a szabadban való aktív időtöltést.

Az évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő esemény idén nem a már megszokott Sárerdőről indul. Az új helyszín, a Muzsdalyi tó, új kihívásokat, kaladokat rejt majd az évről-évre visszatérő versenyzőknek is.

A versenyen 3 férfi és 3 női korcsoportban lehet indulni, ami 45 valamint 33 kilóméter terepen való biciklizést jelent a résztvevőknek. A versenyt értékelhetően befejezők között értékes jutalmakat osztanak ki a szervezők: az első díj 500 lej, de ezen felül több biciklis sisak is gazdára talál.

Iratkozni a verseny előtt a www.tourdetur.tur-info.ro weboldalon május 17, déli 12 óráig, vagy a rendezvény helyszínén lehetséges. A nevezési díjak: on-line jelentkezés esetén 10 lej kiskoruaknak, valamint 15 lej tizennyolcadik életévüket betöltött személyeknek, míg a helyszínen 15 illetve 20 lej.

A szervezők érdekes programokkal, kirándulásokkal is készülnek a versenyen nem induló résztvevők számára is.

Idén is megtartják a kerékpáros tájékozódási versenyt

Partnerek: Primagym, MultiSalva.

Médiapartnerek: Szatmári Friss Újság, Gazeta de Nord-Vest. Informaţia Zilei, City Radió, Radio UNU, Nord-Vest TV, szatmar.ro, satumareonline.ro, portalsm.ro.

A rendezvény támogatói: ContiTech, Tauril-Rom, Metamob, Casco, Garden Design, Loui's Bike, Butka Gergő, Opel West Satu Mare, Alpin Instinct, Boér Ádám, Agenda Setting, Idea studió, NoLimits Technologies, Sakaltanya, Poszet, Mechanikus.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: