2008-02-07 17:48:07• hírek • Szatmar.ro

Elindult a visszaszámlálás

A Debreceni Tavaszi Fesztivál rendezvényein eddig mindig színvonalas produkciókkal találkozhatott a nagyérdemű. Idén a Fesztivált szervező Főnix Kht. és a Management Partners Kft. egy igazán nagy meglepetés koncerttel készül a cívisvárosban. A negyedévszázados fennállását ünneplő Ghymes szuperkoncertjére kerül sor a Főnix Csarnokban.

Március 28-án este 7 órakor a felvidéki magyarokból álló Együttes, a legszebb és legkedveltebb dalait szedi össze egy csokorba. A hangulatról a Ghymesen túl a káprázatos fény- és hangtechnikai megoldások gondoskodnak, és természetesen az óriáskivetítők is hozzájárulnak az élmény fokozásához. A Ghymes már több sikeres koncertet adott Debrecen városában, de ez az első alkalom, hogy a Főnix Csarnok színpadára lépnek.

A Helikon Kiadó közreműködésével négy kedves jegyvásárló pedig biztosan egy-egy 50.000 Ft értékű könyvutalvánnyal térhet haza a koncertet követően.

Most aztán tényleg Debrecenbe kéne menni! A koncertre jegyek már 2900 Ft-tól kaphatóak a Ticket Expresswww.eventim.hu) országos hálózatában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: