2014-11-14 14:14:51• hírek • Fizetett politikai hirdetés

Elindult a reménység útján az ACL!

A vasárnapi államfői választáson való részvételre buzdít a Keresztény-Liberális Szövetség (ACL). Péntek kora délután az Andreea Paul és Romeo Nicoara parlamenti képviselők vezette csapat elindult - amint utóbbi fogalmazott - a reménység útján, hogy Szatmárnémeti utcáin meggyőzzék az embereket: Klaus Iohannis jelenti a jövőt Románia számára.

„Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki az első fordulóban Klaus Iohannisra szavazott. Együtt nyerni tudtunk, le tudtuk győzni Victor Pontát. A második fordulóban viszont még nagyobb részvételre van szükségünk. A választás nem nehéz. Választhatunk egy komoly, megbízható, európai, kiegyensúlyozott, diplomatikus és művelt személyiség, azaz Klaus Iohannis és egy hazug, komolytalan, rossz nevelésben részesült jelölt, azaz Victor Ponta között, aki folyamatosan megalázza népét és aki az elmúlt 25 év legmocskosabb kampányát folytatta", jelentette ki Andreea Paul képviselő. „A választás nem lehet nehéz egy európai és egy agyafúrt, egy komoly és egy hazug ember között. Én bízom a szatmáriak józan ítélőképességében, józan eszében. Válasszunk egy megbízható, komoly, erdélyi elnököt, Klaus Iohannist Románia élére", folytatta.

Romeo Nicoara képviselő „a reménység útjának nevezte" a pénteki mozgósító városi túrájukat, amelynek célja, hogy egy normális Romániát sikerüljön megvalósítani. „Választhatunk a jogállamiság és a korrupt oligarchák Romániája, a 15.000 szakember vagy a 15.000 szabadlábra helyezett elítélt Romániája között", mondta. „Szatmáriak etnikai hovatartozástól függetlenül, Nagytarnától Piskoltig, vasárnap mindenki menjen el szavazni és nyomja rá pecsétjét egy normális Romániára", buzdította voksolásra a szatmári szavazókat.

„Aki a hazugságra, a csalásra szavaz, az nem lehet áldozat, csakis bűnrészes! Éppen ezért vasárnap szavazzunk Klaus Iohannisra! Együtt erősek vagyunk és együtt győzni fogunk!", lelkesített Petre Muresan alelnök.

Adrian Cozma, az ACL ifjúsági szervezetének társelnöke a fiatalokat igyekezett megszólítani: "'Ha modern, európai Romániát akartok, akkor Klaus Iohannis a jó választás! Ne feledjük, Ponta egy millió munkahelyet ígért, ezzel szemben 75.000 fiatallal nőtt a munkanélküliek száma!".

Fizetett politikai hirdetés

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: