2010-12-21 14:48:22• hírek • Szatmar.ro

Elindult a Szatmár.ro mobil verziója

A romániai magyar hírportálok közül elsőként a Szatmár.ro elkészítette mobilra szabott változatát, amely alaposan leredukált adatforgalomban és képernyőfelbontásban is illeszkedik a mobilozók igényeihez.

m.szatmar.ro


Egy lényegesen kompaktabb verzióról van szó, amely nem fogyasztja el a mobilozók adatforgalmát nagy méretű képekkel. Ezáltal bárhol legyen, wifi-vel vagy internet-előfizetéssel rendelkező telefonján egy kattintásnyira lesz a legfrissebb szatmári, külföldi és romániai hírektől, kiemelt hírkategóriáinktól, valamint a valutaváltó is bárhol elérhető mobilról, ha az m.szatmar.ro -ra kattint mobilkészüléke böngészőjében (a valutaváltó működéséhez a mobilkészüléken engedélyezni kell a javascripteket). Mindazok, akik nem elégszenek meg a leredukált változattal, továbbra is lehetőségük lesz a "Váltás normál nézetre" opcióval elérni a teljes verziót.

A kisebb, mobilkészülékre szabott méret természetesen kompromisszumokkal jár. Azoknak, akik egy teljesebb, a képgalériákkal és videókkal színesített verzióra  kíváncsiak, továbbra is a Szatmár.ro számítógépes változatát javasoljuk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: