2008-12-05 11:27:36• hírek • Szatmár.ro

Elindult a Szatmári blogozó

A néhány hónappal ezelőtt teljes megújuláson átesett Szatmár.ro hírportálon, számos újdonság mellett a blogozásnak is teret engedtünk.

Az internetes információközlés egyik kedvelt műfaja, a blogozás így mától a Szatmár.ro-n is helyet kap.
Szeretnénk olyan bejegyzéseknek, írásoknak helyet adni a Szamár.ro blogjában, amelyek vélhetően az olvasók érdeklődését is felkeltik. Kezdetben olyan személyek kapnak erre lehetőséget, akik vélhetően közhasznú, közérdekű, vagy egy szélesebb kör érdeklődését felkeltő információkat közölnek. Azt szintén fontosnak tartjuk, hogy a Szatmár.ro szerkesztősége is éljen a blog adta lehetőséggel, és ez úton is tudassa olvasóival az éppen aktuális fejlesztéseket, újdonságokat, ezért érdemes lesz időnként belelesni a mi naplónkba is.

Az első blogbejegyzések tehát egy szerkesztőségi blogban jelennek meg, de szintén mától követhető Fazekas Csilla KÖZ-ért címet viselő blogja, melyben a Szatmárnémeti Caritas Szervezet által rendezett eseményekről, akciókról, kampányokról tájékoztat. A fotózás kedvelőinek nyújt majd kellemes perceket Gödri Alpár fotóblogja, mely a Képekben a világ címet viseli. Hamarosan további blogok jelennek meg, így érdemes lesz (emiatt is) a Szatmár.ro-t olvasni. A Szatmári blog ezen a linken érhető el.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: