2007-02-07 01:33:25• hírek • Szatmár.ro

Éli világát!

 Jennifer Aniston nem vonult zárdába – sőt, nagyon úgy tűnik, hogy egyszerre több vasat tart a tűzben.

Jennifer nem csak az orrát szabatta át a közelmúltban, de a magánéletében is jelentős változások felé kacsintgat. A Jóbarátok Rachelje a pletykák szerint mostanában egyszerre több pasival is randizgat: egy sötét hajú titokzatos úriemberrel és Keanu Reeveszel.

A Mátrix 42 éves sztárja a múltkor állítólag privát látogatást tett Jennél, aki nem messze lakik tőle a Hollywood Hillsen. Nem lehet tudni, történt-e valami közöttük, de az amerikai sajtó úgy tudja, hogy mindent tőlük telhetőt megtettek, nehogy kiderüljön a találkájuk- írja a Hírmagazin.

Pár nappal később Jennifert egy, a média számára ismeretlen pasival látták egy Los Angeles-i Sting koncerten, ami után vacsorázni mentek. „Egyfolytában csókolóztak, egyértelmű volt, hogy több van köztük barátságnál.” – idéz egy szemtanút a The Bosh című blog. „Nagyon úgy tűnt, mintha az este folyamán Jen tesztelte volna, hogy a pasi bírja-e azt az őrült világot, amiben ő él.” – tette még hozzá a forrás, megjegyezve, hogy szerinte a titokzatos férfiú átment a vizsgán.

stop.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: