2018-03-22 06:45:59• hírek • Blikk.hu

Elhúzódó pere miatt máris milliókat bukott Lagzi Lajcsi

Bár több hónapos csúszás után végre érdemben is elkezdődött, ám harmadjára is halasztással folytatódott a 30 milliós közüzemi díj elcsalásával vádolt Galambos Lajos, felesége, Boglárka, valamint 9 társuk büntetőpere.

A Budaörsi Járásbíróságon ezúttal a mulatószenész védőügyvédje kérelmezte az elnapolást. Május végén folytatják a tárgyalást.

– 27 munkanap nem elegendő egy 44 347 oldalas vádirat tanulmányozására. Ehhez naponta 1600 oldalt kellett volna átolvasnom – fejtette ki dr. Fröhlich Krisztián, aki indítványában elfogultsággal is vádolta a vádhatóságot, miután az ügyész szerinte elismerte, úgy válogatott a vádiratból, hogy azzal a vádlottak terhelhetővé váljanak.
 

– Ezek szerint az ügyésznőnek volt ideje arra, hogy kimazsolázza. Borzalmas lelkiállapotban vagyok, mert ma bizonyítást nyert a vádhatóság elfogultsága – fakadt ki Lajcsi a rövid tárgyalás után, és hozzátette, az ügyészt okolja azért is, hogy bilincsben vitték el a feleségét. A legjobban mégis az bántotta, hogy az ügyész most sem járult hozzá mocsai családi birtokuk zár alá vételének feloldásához.
 

– Csalódott vagyok, mert ezek a döntések nekem már egyre többe kerülnek. Másfél év után minősíthetetlen állapotban adták vissza az autómat, de a forgalmi engedélyét még két hónapig visszatartották. Három nagy értékű autót is lízingeltünk, amelyeket forgalmi és törzskönyv nélkül juttattak vissza tulajdonosaiknak. Ezeket állítólag nem találják, de a havi díjakat nekem még a cellából is fizetnem kellett. Csak emiatt már több mint hárommillió forint a károm – fakadt ki Lajcsi a Blikknek.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: