2015-12-27 01:43:44• hírek • Kocsis Zoltán

Drámai kettős baleset Sárközújlak és Gombáspuszta között FRISSÍTVE!

Egy személy életveszélyes, további kettő pedig súlyos sérüléseket szenvedett szombat késő este közlekedési balesetben az E81-es úton, Sárközújlak és Gombáspuszta között. Mint valami irreális horrorfilmben, az első balesetet kisebb sérülésekkel megúszó fiatal férfit elütötte egy autó...

A Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének tájékoztatása szerint a baleset 23.20 körül történt. Három sárközújlaki fiatalember tartott Szatmárnémetibe egy Ford Fiesta személygépkocsiban, amikor Sárközújlak és Gombáspuszta között, a napelempark közelében, a gépkocsi a menetirány szerinti bal oldali mély árokba borult.

Mindhárom fiatal komolyabb sérüléseket szenvedett. Egyikük, egy 24 éves fiatalember felkapaszkodott az árok partján, majd az úttesten megindult Gombáspuszta felé, vélhetően megpróbálva segítséget kérni. A sűrű ködben azonban egy Gombáspuszta felől közeledő Volkswagen sofőrje már csak későn vette észre a gyalogost.

„Egyszer csak előttünk termett a nagy ködben! Fékeztünk, de már nem tudtunk mint csinálni", magyarázta kétségbeesetten a Volkswagent vezető - értesüléseink szerint kökényesdi - férfi párja.

Az elgázolt fiatalt, P. Csongort súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a Szatmár Megyei Kórházba a rohammentősök. Információink szerint legalább egy alkalommal újra kellett éleszteni. A Ford másik két utasa szintén súlyos sérüléseket, több rendbeli törést szenvedett. Még az éjszaka során megoperálták őket.


FRISSÍTVE!
Információink szerint a legkevésbé súlyosan a gépkocsit vezető A. János sérült meg, a 27 éves fiatalember csak zúzódásokkal megúszta az esetet. Az gépkocsi egyik utasa, a 25 éves K. Zsolt kéztörést és több zúzódást szenvedett. A 24 éves P. Csongort viszont vasárnap hajnalban Kolozsvárra szállították. Értesüléseink szerint a kincses városban sikerült stabilizálni állapotát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: