2020-01-06 11:47:03• hírek • Bede Emőke

Elhunyt a kakszentmártoni motorosbaleset sérültje

Biztosan olvasóink is emlékeznek arra a súlyos közlekedési balesetre, mely októberben történt Kakszentmárton területén: a vízművek közelében egy személyautó és egy motoros ütközött össze.

A rendőrség akkori tájékoztatása szerint egy 66 éves szatmári férfi Volkswagenjével körültekintés nélkül fordult balra a folytonos vonallal határolt útszakaszon, melynek okán összeütközött egy, a szemközti sávon szabályosan érkező motorossal. A karambol következtében az 50 éves motoros, Roatis Vasile súlyos sérüléseket szenvedett.


A kritikus állapotban kórházba szállított férfi megsegítésére azonnal vérgyűjtő kampányt indítottak, melyhez rengeteg helyi motoros és jóakaró csatlakozott. Hiába azonban a példaértékű összefogás, az Eagle Bikers Laci bája több mint két hónap után feladta a harcot – osztotta meg a szomorú hírt Facebook-oldalán a motorosklub. A bejegyzés alatt azonnal tucatjával érkeztek az együttérzést kifejező hozzászólások, melyekhez ezúton csatlakozik a Szatmár.ro szerkesztősége is. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak és a megrendült barátoknak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: