2020-05-17 14:28:50• hírek • MTI

Elhunyt a Modern család sztárja, Fred Willard

Nyolcvanhat éves korában elhunyt Fred Willard amerikai komikus színész, író, aki improvizációs stílusának köszönhetően több mint 50 éven át mindig időszerű tudott maradni – írta az AP hírügynökség.

A leginkább ismertté az áldokumentumfilmekben játszott szerepei tették: Rob Reiner A turné című alkotásában, Christopher Guest filmjeiben – a Guffmanre várva, a Nem kutya, az Egy húron vagy az Oscar-vágy című vígjátékokban – és A híres Ron Burgundy legendája című Adam McKay-filmben is láthatta a közönség.


Olyan tökéletesen tudta játszani a naivan ostobát, hogy időnként nem lehetett eldönteni: valóban csak játszik-e – írta róla a dpa hírügynökség. “Fred szabadalmaztatta a figurát, aki nagyon jól érzi magát az idióta szerepében” – mondta róla egyszer Christopher Guest.


Ritkán kapott főszerepet vagy akár jelentős mellékszerepet, de epizódszerepeivel gyakran ellopta a show-t. Többször is jelölték Emmy-díjra a Szeretünk Raymond és a Modern család című sorozatokban nyújtott alakításáért. Willard Los Angelesben hunyt el helyi idő szerint péntek este. Halálhírét lánya, Hope Mulbarger közölte szombaton.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: