2016-01-26 15:11:55• hírek • Szatmar.ro

Elhunyt a karácsonyi sárközújlaki baleset áldozata

Elhunyt a karácsony második napján, december 26-án késő este Sárközújlak közelében történt horrorisztikus baleset legsúlyosabb sérültje. A mindössze 23 éves fiatalembert eddig a gépek tartották életben Kolozsváron.

Egy nap híján egy hónappal élte túl a megrázó közlekedési balesetet P. Csongor. A 23 éves fiatalembert rögtön a baleset másnapján Kolozsvárra szállították, ahol többször is megoperálták. Az orvosok egy hónapig küzdöttek az életéért, családja egy hónapig imádkozhatott, barátai egy hónapig reménykedhettek...

Január 25-én, hétfőn aztán szervezete feladta a harcot.

Amint arról annak idején beszámoltunk, a Ford Fiestával három fiatal indult el Sárközújlakról Szatmárnémeti felé december 26-án késő este. A település határában azonban a nagy ködben A. János elveszítette uralmát a gépkocsi fölött, amely az út menti mély árokba zuhant. A 27 éves sofőr kisebb zúzódásokkal megúszta a balesetet, a 25 éves K. Zsolt válla törött el (meg kellett műteni). P. Csongor viszont kimászott az árokból és az úttesten megindult Gombáspuszta irányába. Vélhetően sokkot kapva segítséget próbált hívni barátai számára.

A sűrű ködben azonban egy fiatal kökényesdi férfi elgázolta.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: