2012-10-03 05:45:52• hírek • Blikk.hu

Komár élettársának köszönheti az életét

Döbbenet: pár percen múlt Komár László  élete! Az énekessel az élettársa száguldott a kórházba, s azonnal az intenzív osztályra került.

- Az orvosok kérték, fáradjak ki, de amikor becsuktam magam mögött az ajtót, Laci köhögve, fuldokolva kiáltott utánam, hogy: Kriszta! Kriszta! Most is könnyes a szemem, ahogy erre gondolok. Persze azonnal visszamentem, és fogtam a kezét - emlékezett Krisztina, aki ekkor tudta meg, ő mentette meg Komár László életét. Ha csak öt perccel később ért volna vele a kórházba, már nem lehetett volna megmenteni az énekes életét. Végzett volna vele a tüdőembólia. - Ez nem egyedül az én érdemem - mondta szerényen Kriszta, és elmesélte, mi történt.

- Laci le kellett mondja a szeptember 22-i fellépését, mert úgy érezte, kiújult a gerincsérve, de ezúttal gyengének is érezte magát - emlékezett az élettárs, és hozzátette, ekkor nem gyanakodtak komolyabb bajra. - Elment a kiropraktőrhöz, ahova járni szokott elektromos kezelésre, de nem javult az állapota, és köhögni is kezdett. Múlt kedden aztán szó szerint rátört a mellkasi fájdalom, és olyan erőtlen lett, hogy mozogni alig bírt. Azonnal felhívta orvos barátját, aki a panaszok, és Laci köhögő, elcsukló hangja hallatán azonnal tüdőembóliára gondolt, és utasított, rögtön rángassam be a kocsiba, és tapossak a gázba. Ő közben felhívta a kórházat. Sosem felejtem, egy kis csapat várt minket.

A jól időzített életmentés után nehéz napok következtek. Szerencsére, volt egy üres kétágyas szoba, ahová ideiglenesen Kriszta is beköltözött.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: