2014-03-06 00:05:38• hírek • Blikk.hu

Elhunyt Hacser Józsa

Már napok óta halott lehetett siófoki otthonában Hacser Józsa, amikor rátaláltak. A színésznő haláláról a szomszédban lakó barátnője számolt be, aki elárulta: a rendőrség törte rá az ajtót a népszerű színésznőre.

- A napokban szólt a családsegítő szolgálat, akik bevásárolni járnak Józsával heti kétszer, hogy a héten még nem jelezte, mikor mehetnek vásárolni. Ekkor kezdtünk el gyanakodni, hogy valami nincsen rendben vele - kezdte a barátnő, aki már harminc éve ismeri a színésznőt, és korábban ő gondoskodott róla.

A csendes utcácskában, ahol Hacser Józsa lakott, mindenki látta, hogy a ház kerítését beszőtte a pók, s a faleveleket sem sepregette már el jó régen senki. Bezárt zsalugáter és behúzott függöny fogadta a látogatókat, olyannyira visszahúzódó életet élt a színésznő. Tavaly tavasszal a Blikk is megkereste Hacser Józsát, hogy felköszöntse születésnapja alkalmából, ám Józsa akkor is csak barátnőjén keresztül üzent, hogy hálás, amiért megemlékeznek a születésnapjára, de nem kíván interjút adni.

- Már akkor sem volt jó állapotban, eljárt felette is az idő. Amikor szerda délután átmentünk hozzá, már sejteni lehetett, hogy nagy a baj, mert minden ajtó és ablak zárva volt. Ezért kihívtuk a rendőrséget, hogy segítsenek bejutni a házba. Sajnos Józsa akkor már nem élt. Ki tudja, hogy mióta feküdhetett eszméletlenül a házban, és azt sem tudni, mi okozta pontosan a halálát - árulta el a szomszéd, aki szerint mindenki arra kíváncsi: most, hogy a művésznő elhunyt, kié lesz a budapesti ház és a siófoki nyaraló. - Én úgy tudom, hogy Józsának csak egy férje volt, gyereke nincs, és már évek óta nem is tartotta semmilyen rokonnal a kapcsolatot. Valahol él egy unokatestvére, akivel hosszú évek óta nem tartja a kapcsolatot, vagyis semmit sem tudni róla.

A Blikk megkereste a színésznő egyik kollégáját, aki elárulta, hogy tavaly decemberben beszélt vele utoljára, de akkor sem volt már beszámítható állapotban, összevissza beszélt.

- Felhívtam tavaly decemberben, hogy mi újság vele. Tudtam, nagyon elzárkózik a külvilágtól, s gondoltam, jólesik neki egy baráti beszélgetés. Már akkor is hallottam a hangján, hogy nagyon rossz passzban van, ezért is szóltam a siófoki családsegítő szolgálatnak, hogy intézkedjenek, és gondoskodjanak róla - tette hozzá a neve elhallgatását kérő kolléga.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: