2008-10-14 13:48:37• hírek • www.danubius.hu

Elhunyt Gerard Depardieu fia

A francia színész, Gerard Depardieu fia, Guillaume Depardieu hétfőn hunyt el a párizsi Garches kórházban.

Guillaume éppen L'Enfance d'Icare című új filmjét forgatta Romániában, amikor rosszul lett. A sztárt a hétvégén kórházba szállították, de nem tudtak rajta segíteni. Hétfő hajnalban életét vesztette.

Gerard Depardieu Artmedia nevű filmvállalatának szóvivője közölte: „A sztár halálát komoly vírusos tüdőgyulladás okozta."

Guillaumet többször jelölték a legígéretesebb fiatal színész César-díjára, melyet 1996-ban meg is kapott a Les Apprentis (Semmihasznák) című filmben nyújtott alakításáért.

A tehetséges színész már fiatalon lázadó személyiség volt. 2003-ban kilenc hónapos felfüggesztett börtönbüntetésre és pénzbírságra ítélték, miután pisztollyal fenyegetett egy férfit. Idén júniusban két hónapra rács mögé került ittas vezetésért. Emellett többször volt összetűzése a rendőrökkel drogfogyasztása miatt.

1995-ben súlyos motorbalesetet szenvedett, 17 alkalommal operálták. Jobb lábát az orvosok nem tudták megmenteni, amputálni kellett. Guillaume egy hatéves kislányt hagyott maga után, aki volt feleségétől, Elise Ventre-től született.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: