2019-10-11 05:51:40• hírek • Bede Emőke

Elhunyt Bartos Erzsébet, a City Rádió műsorvezetője

Megrendülve értesült Szatmárnémeti a hírről, mely szerint Bartos Erzsébet, mindannyiunk Bartoskája immár az égieket ébreszti angyali hangjával.

Van olyan hang, mely egyből a szívünkhöz szól. Van olyan ember, akit mindenki csak szeretni tud...aki mindig mosolyog, még akkor is, amikor nagyon nem könnyű...Ez a hang mától a szívünkben él tovább...egy hőssel lettünk szegényebbek...egy kollégával, egy baráttal” – osztotta meg hivatalos Facebook-oldalán a rádió.


A bejegyzés alatt közel kétezren fejezték ki együttérzésüket a feleséget és az édesanyát elvesztő családnak, s ehhez most szeretne a Szatmár.ro szerkesztősége is csatlakozni. Ezúton is őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Bartoska, te pedig ezer közül is felismerhető hangoddal aranyozd be a reggeleket a mennyországban is!

 


"Mély megrendüléssel értesültünk Bartos Erzsébet újságíró, műsorvezető haláláról. Távozásával nagy veszteség érte városunkat, hiszen mindenki ismerte hangját, pozitív kisugárzása és professzionalizmusa révén örökre az emlékeinkben marad. Adjon az Isten nyugalmat és örök békét neki! Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak" - búcsúzik Bartos Erzsébettől a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal nevében Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti polgármestere, Albu Adrian alpolgármester és Maskulik Csaba városmenedzser.


"Nehéz szavakba önteni azt, mikor elvesztünk valakit. Különösen akkor, mikor egy ezrek szívéhez közel álló személy távozik. Szatmár megye egy különleges személlyel lett szegényebb, aki hangjával, mosolyával sokunk napjait aranyozta be. Bartos Erzsébet egy hétköznapi hős volt, mindannyiunk számára egy követendő példa. Szatmár megye lakosai, rádióhallgatói nevében köszönünk mindent, Bartoska"  - Szatmár megye tanácsának nevében őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak! Pataki Csaba elnök, Ioan Rus alelnök, Nagy Szabolcs megyemenedzser

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: