2013-12-30 17:28:34• hírek • MTI

Elhunyt Akeem Adams

Elhunyt Akeem Adams, a Ferencváros labdarúgója, aki szeptemberben szívinfarktuson esett át. A 22 éves védő haláláról a klub tájékoztatta hétfő délután az MTI-t.

A trinidadi futballista nyáron igazolt a Ferencvárosba. Szeptember 22-én még pályára lépett az Újpest ellen 3-1-re megnyert rangadón, három nappal később azonban otthonában szívinfarktust kapott. A kilencszeres válogatott játékos ezt követően több műtéten is átesett, majd műszívre kapcsolták. Októberben a közvetlen életveszély elhárítása érdekében amputálni kellett a bal lábát.

Állapota a hétvégén fordult válságosra, amikor agyvérzést kapott.

"Mély fájdalommal tudatjuk, hogy trinidadi labdarúgónk, Akeem Adams december 30-án életét vesztette.

Akeem Adams, a Ferencváros Trinidad és Tobagó-i válogatott játékosának állapota három hónappal a súlyos szívinfarktus után szombaton válságosra fordult, a keringését stabilan tartó műszíves kezelés mellett agyvérzést kapott.

Adams szeptember 25-én este, edzést követően kapott súlyos szívinfarktust, amely után a Városmajori Szívklinikára szállították, ahol háromszor is megműtötték, és végül keringést támogató műszert ültettek be a mellkasába. Vérellátási zavar és fertőzés miatt amputálni kellett a bal lábát, amely a közvetlen életveszély elhárítását szolgálta. Ezt követően további heroikus műtéteket végeztek el rajta orvosai. A beavatkozásokat követően felébredt, családját és barátait a kórházi ágyon fogadta. Intenzív kezelése során állapota lassan javult, orvosai fokozatosan szívátültetésre készítették elő. Szombaton azonban végzetes agyi érkatasztrófa lépett fel nála, amely a halálát okozta.

A Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika orvosai, ápolói és a Ferencvárosi Torna Club osztoznak a család gyászában", áll a Ferencváros közleményében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: