2009-08-22 10:45:22• hírek • MTI/Reuters

Elhalasztották a temetést

Michael Jackson családja öt nappal elhalasztotta a popsztár temetését, amelyet eredetileg augusztus 29-ére terveztek.

Egyes családtagok nem akarják, hogy augusztus 29-én tartsák a temetést, ezen a napon lenne ugyanis Michael Jackson 51 éves - közölte helyi idő szerint pénteken Londell McMillan, az énekes anyjának, Katherine Jacksonnak az ügyvédje.

McMillan szerint félreértés volt a családtagok között a temetés időpontja kapcsán, egyes családtagok a születésnapján akarták eltemetni, mások pedig éppen ezt ellenezték.

A szertartást a barátok és a család részvételével a Los Angeles melletti Glendale temetőjében tartják szeptember 3-án helyi idő szerint este hét (közép-európai idő szerint reggeli 4) órakor.

A rendőrség kábítószer-ellenes részlege pénteken a popsztár halála ügyében folyó nyomozás keretében házkutatást tartott egy Beverly Hills-i gyógyszertárban. A gyógyszertár 2007. januárjában beperelte a popsztárt arra hivatkozva, hogy Jackson az előző két évben több mint 100 ezer dollárral maradt adós az orvos által felírt gyógyszerekért.

A hatóságok szerint Jackson orvosa, Conrad Murray gyógyszereket adott be a popsztárnak június 25-én történt halála előtt néhány órával, és az ő személyre összpontosul az emberölés gyanújával indított nyomozás. Eddig senki ellen nem emeltek vádat és Jackson halálának okát sem hozták nyilvánosságra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: