2005-11-24 22:32:40• hírek • Szatmár.ro

Elhalálozás

2233654111.jpgMegdöglött a világ legcsúnyább kutyája (FIGYELEM, CSAK ERŐS IDEGZETűEKNEK)

Kimúlt "a világ legrondább kutyája" cím többszörös amerikai nyertese. A tragikus sorsú Samet tulajdonosnője altattatta el tizennégyéves korában.

Randa egy állat volt

2233654.jpgA fent nevezett kínai kopaszkutya fajtájának talán egyik legrondább példánya volt, legutóbb idén júliusban ütötte ki valamennyi ellenfelét a kaliforniai rondasági világversenyen. Sam ugyanis olyan csúf volt, hogy nemcsak első helye volt biztos a versenyen, de még Donald Trumppal is összehoztak vele egy találkozót kinézete miatt. Élelmes gazdája akkora hírességet csinált belőle, hogy azóta pólókon illetve bögréken árulják képmását, és az AP hírügynökség szerint még naptárat is készítettek a fotóiból.

Szőrtelensége még nem lett volna zavaró, de Sam bőre gusztustalanul ragyás volt, nyakán ráncosan petyhüdt, mintha már életében mumifikálódott volna. Girbe-gurba fogazata és hályogos szemének bamba tekintete kikezdhetetlenül garantálta szegény kis állat győzelmet.

Rút kiskutya

Maga a gazdasszonya, Susie Lockheed mondta egyszer: "Határozottan varangykülseje van, olyannyira, hogy tán még mesebeli herceggé is válhat, ha csókolgatom. Ezt gyakran meg is tettem, olyankor az emberek igencsak elszörnyedtek." A gazda egyszer még a barátjával is szakított a kutya miatt, mert a férfi nem bírta elviselni, hogy egy ágyban kell aludnia egy szörnyszülöttel.

Mint a CNN amerikai hírtelevízió helyi idő szerint kedden jelentette, a múlt héten örökre vége szakadt a csókolgatásnak, mert Susie Lockheed úgy döntött, hogy elaltattatja a tizennégy éves ebet, tekintettel annak hajlott korára, szívgyengeségére, valamint tüdő- és veseproblémáira.

velvet

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: