2018-11-20 13:11:35• hírek • Bede Emőke

Elhagyta a baleset helyszínét a vétkes sofőr

Bár a törvény egyértelműen kimondja, hogy a személyi sérüléssel járó baleset helyszínének elhagyása bűncselekménynek minősül, ennek ellenére egy avasfelsőfalusi mégis úgy gondolta, anélkül távozik a helyszínről, hogy legalább a rendőrséget értesítené.

Az általa okozott balesetre Vámfaluban került sor 19 óra 10 perc magasságában. A 43 éves férfi nem pontosított oknál fogva áttért a szembejövő sávba, ahol összeütközött egy haszongépjárművel, melyet egy 30 éves helybeli férfi vezetett. Az incidens nyomán megsérült a vétlen sofőr és az autójában utazó 26 éves, ugyancsak Vámfaluból származó férfi, a baleset okozója azonban szemrebbenés nélkül továbbállt. Az ügyben így gondatlanságból elkövetett testi sértés és a baleset helyszínének elhagyása miatt indult eljárás.
 

Kétségtelenül ez volt a hétfői nap legsúlyosabb közúti eseménye, azonban nem ez volt az egyetlen. A tasnádi rendőrök például egy olyan autót szűrtek ki, melynek ideiglenes rendszáma már le volt járva, Szatmárnémetiben pedig egy 39 éves férfit állítottak meg, akiről a szondáztatás során bebizonyosodott, hogy alkoholt fogyasztott indulás előtt. Mindkét férfi ellen eljárást indítottak a hatóságok.


A hétfői nap során egyébként 70 pénzbírságot róttak ki a közlekedési rendőrök, melyeknek összértéke meghaladja az 5 ezer lejt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: