2012-03-19 08:02:17• hírek • Blikk.hu

VV Fecó utcára kerül két gyerekkel

Utcára kerülhet VV Fecó (28) és a családja! A villába még nagy reményekkel beköltözött játékos elé a siker, pénz és csillogás helyett a kőkemény való világ tárult, miután kijött az RTL Klub valóságshow-jából.

Se fellépés, se pénz, helyette hitelek, kölcsönök és egy kilakoltatási papír. Fecó  arra  számított, hogy kijövetele után megoldódik minden problémája, haknit haknira halmoz majd, és nem kell aggódnia többet a megélhetésükért.

Ehelyett azonban egy kilakoltatásról szóló felszólítást vett ki a postaládából. Fecót feleségével és két kisgyerekével, Fecókával (5) és Kevinnel (3) 15 napon belül az utcára dobják, ha nem fizeti be az önkormányzattól bérelt lakása után felhalmozott hátralékot, 101823 forintot.

- Három hete, hogy kijöttem,egy forintot nem kerestem, még haknizni sem hívtak. Hiteleink és személyi kölcsönünk is van. Az anyósoméktól kértem kölcsön, meg innen-onnan próbáltam összeszedni a pénzt, hogy valahogy megéljünk. Napi megélhetési gondjaink vannak. Legutóbb, amikor a fővárosba kellett utaznom, a barátom hitelezte az útiköltséget - sóhajtott Fecó.

A teljes cikket itt olvashatod el!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: