2019-03-09 08:53:41• hírek • Szatmár.ro

Elhagyott traktorkerék és textilmaradványok hevernek egy szatmárnémeti utca közepén

Egy szatmárnémeti lakos panaszkodott a helyi sajtónak az óriási kerékről, melyet valaki az utca közepén hagyott.

Hogy a tulaja elvesztette-e vagy sem, nem tudni. Pár napja már ott tanyázik a Caragiale utcán a traktorkerék. Rajta vagy benne furcsa eredetű szövet-szeméttel. Nem csak bosszantó, de undorító is a látvány.

 

Először négy nappal ezelőtt került fel az "aprócska észrevétel" a közösségi média oldalakra, mint a lakosság felháborodásának tárgya. Nem is vett róla a sajtó tudomást, csak miután 72 óra is eltelt az első panaszos bejegyzés óta. A helyzet mit sem változott. Csak a szél libbentette meg a mocskot a keréken. A sofőrök és a kerékpárosok szlalomoznak.

 

Nem az abroncs az egyetlen anomália az utcában. A képen is jól látszik, hogy a villanyoszlop a járda közepén áll. A környéken pedig gazdátlan kutyafalka tartja rettegésben a lakosokat - erről is a Facebook csoportokban panaszkodnak az emberek. Az oszlop ellen sokat tenni nem lehet, a veszélyesnek hírlő kutyák csapatát - helyi sintértelep híján - szintén nehéz ügy befogatni.

 

Hanyagság-e a lakosság részéről, hogy nem szállíttatták még el a "szemetet" vagy a közterület fenntartóké csak a felelősség? Döntse el mindenki magában. Amennyiben hétfőig a helyzet változatlan marad, a közterületiseknél érdeklődünk tovább.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: