2008-12-30 18:03:38• hírek • Csenteri Judit

Elhagyhatták a klinikát

A saját édesapja által többször is megerőszakolt, illetve 24 éven keresztül fogva tartott nő, most végre elhagyhatta a pszichiátriát. 

Elisabeth Fritzl hat gyermekével már április, azaz kiszabadításuk óta a klinikán tartózkodott. Jelenleg saját lakásukban élnek. A 42 éves nőt édesapja, Josef Fritzl 24 éven keresztül tartotta fogságban lakásuk pincéjében.

Annak idején, a 18 éves lány eltűnésekor az édesapa úgy tett, mintha a lány egy szektához csatlakozott volna. A többszöri megerőszakolás folytán a nő azonban hét gyermeket is szült, amelyek közül az egyik, röviddel születése után életét vesztette. 

Három gyermeket az apa és annak felesége fogadtak örökbe, ők a pince feletti családi lakásban éltek. A pincében élő másik három gyerek áprilisig egyáltalán nem látta a napvilágot. Ekkor azonban a legidősebb lány (19 éves) súlyosan megbetegedett, így kórházba kellett szállítani. A nőt és hat gyermekét akkor egy Bécstől 100 km-re fekvő Amstetten-Mauer-i klinikára szállították, s ott orvosok kezelése alá helyezték.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: