2020-04-28 13:23:08• hírek • Bede Emőke

Elgázoltak egy 7 éves gyermeket Piskolton

Április 27-én, 18 óra 30 perc körül arról értesítették a nagykárolyi rendőrséget, hogy közlekedési baleset történt a 19-es jelzésű országúton, Piskolt területén.

A helyszínre kiérkező egyenruhások megállapították, hogy egy 48 éves, nagykárolyi férfi elgázolt egy 7 éves, helybeli gyermeket. A hatóság tájékoztatása szerint a kisfiú felügyelet nélkül volt az utcán, amikor szabálytalanul, ráadásul futva szeretett volna átkelni az úttesten. A gyermek a balesetben súlyos sérüléseket szerzett, melynek okán azonnal a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba szállították további ápolás céljából. Ezzel párhuzamosan a sofőrt alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, melynek eredménye negatív lett. Az ügyben büntetőjogi eljárást kezdeményeztek.


A hétfői nap során a közlekedésrendészet munkatársai több mint 50 helyszíni bírságot szabtak ki a szabálytalanul közlekedő autósokra. Ezeknek összértéke megközelítőleg 12 200 lej. Kiegészítő intézkedésként 4 vezetői engedélyt felfüggesztettek, 3 forgalmi engedélyt pedig bevontak. Mindezek mellett két esetben büntetőjogi eljárást is kezdeményeztek a rendőrök: egyiket egy 19 éves, szamosdobi fiú ellen, aki jogosítvány nélkül autózott, a másikat pedig egy 41 éves, szatmári férfi ellen, aki ittasan ült volán mögé. Leheletében az alkoholszonda 0,66 mg/l értéket mutatott ki, így a sofőrt egy véralkoholszint-mérésnek is alávetették – tájékoztat a rendőrség sajtóosztálya.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: