2008-11-20 14:33:15• hírek • Ferenczi Noémi

Elfogták a túrterbesi gyilkost

A Szatmár Megyei Rendőségnek egy hét kitartó nyomozás után sikerült kézre kerítenie a túrterebesi gyilkosság tettesét. A tettes egy szék lábával és egy hamuzóval ütlegelte az áldozatot, a 67 éves N. Ilonát, aki  a sérüléseibe halt bele. A hatóságok szerint rablásnak indult a dolog.

November 13-án a déli órákban értesítették a hatóságokat, hogy N. Ilona 67 éves túrterebesi lakos otthonában elhunyt. Ahogyan azt a holttesten lévő sérülésekből sejteni lehetett, az orvosi vizsgálat nyomán kiderült, N. Ilonát meggyilkolták.

Sajtótájékoztatóján a rendőrfőnök elmondta: a vizsgálatból az is kiderült, hogy az áldozatot egy széklábbal és egy hamuzóval gyilkolták meg. A hatóságok hét napon át minden erejükkel azon dolgoztak, hogy a tettest kézre kerítsék, azonban a nyomozást megnehezítette, hogy az áldozat egy visszahúzódó, magányosan élő ember volt, ezért szinte kizárólag csak a helyszínen lévő nyomokra hagyatkozhattak - számolt be sajtótájékoztató keretében Liviu Taut rendőrfőfelügyelő.

A nyomozás során  több mint 80 személyt hallgattak ki, így akadtak a 38 éves G. Pál nyomára, aki mint kiderült visszaeső, több bűncselekmény elkövetésével vádolják. G. Pált szerdán sikerült elfogniuk a hatóságoknak, jelenleg  előzetes letartóztatásban van, mivel szándékos emberölés vádjával eljárást indítottak ellene. A sajtótájékoztatón kiderült: a kihallgatás során a gyanusított először mindent tagadott, majd később bevallotta tettét.

A sajtótájékoztató másik részében a főfelügyelő bemutatta Cristea Roxanat, az intézmény új sajtószóvivőjét, aki a november 6-i sikeres felvételi vizsgája nyomán foglalhatta el új székét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: