2020-03-02 14:50:31• hírek • Bede Emőke

Elfogták a nagymajtényi sorozatbetörőt

Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com
Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com

A nagykárolyi rendőrök február 28-án kézre kerítettek egy 30 éves nagymajtényi férfit, akit több lopással is gyanúsítanak.

A rendőrség – a csendőrség támogatásával – a fentebb nevezett napon, a hajnali órákban bűnmegelőző akciót szervezett, melynek során sikerült tetten érni  és elfogni egy 30 éves nagymajtényi férfit, aki épp egy ház kifosztásán ügyködött. Az illető egy olyat házat szemelt ki magának, mely egy szatmári férfi tulajdonában állt, azonban voltaképp lakatlan volt, így első körben ennek kifosztása szinte garantált fogásnak tűnhetett. A rendőrség azonban rajtaütött az elkövetőn, akinél nem csak az elemelt értékeket, de a betöréshez használt eszközöket is megtalálták.


Az ügyben indított nyomozás emellett arra is fényt derített, hogy a szóban forgó férfi február 19-én hajnalban, nem sokkal 4 óra előtt egy minősített rablást is megkísérelt Nagymajtény területén, ám akkor valamilyen oknál fogva nem járt sikerrel. A rendőrök még a kézre kerítés napján, azaz február 28-án házkutatást tartottak a gyanúsított lakásán. Ennek során számos olyan értéktárgyra bukkantak, melyek vélhetően korábbi bűncselekményekből származnak.


A hatóság büntetőjogi eljárást kezdeményezett a férfi ellen minősített lopás, illetve minősített rablás kísérlete miatt, melynek keretében a rendőrök 24 órára őrizetbe vették az elkövetőt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: