2015-05-14 11:08:08• hírek • Kocsis Zoltán

Elfogták a kedd hajnali rablás elkövetőjét

Egyes román nyelvű sajtóorgánumok már a tavaly novemberi, nemzetközi visszhangot is kapott, azóta is megoldatlan Dorgai-gyilkossággal igyekeztek párhuzamba állítani azt a kedd hajnali esetet, ami a Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint egyszerű rablás volt. Az elkövetőt szerda délután sikerült kézre keríteni.

A hatóságokat kedd hajnali 02.30-kor értesítette egy fiatal lány, mondván, hogy egy ismeretlen férfi fizikailag bántalmazta őt és egy ismerősét, majd erőszakkal elvette tőle az ékszereit, ezt követően pedig elszaladt.

A helyszínelés követően a rendőrség elkezdte a nyomozást és szerda délután sikerült is azonosítania és elfognia az elkövetőt, Stefan R.-t.

A vizsgálatok során kiderült, hogy Stefan R. bement abba a Szatmárnémeti városközpontjához közeli bárba, ahol az áldozat, Cristina M. dolgozott és alkoholt fogyasztott. Amikor a lány jelezte, hogy zárna, Stefan R. megütötte a lokálban tartózkodó Alexandru M.-et, majd hajánál fogva az utcára rángatta a 18 éves lányt. Itt erőszakkal lehúzta az áldozat ujjáról a gyűrűt, majd a zsákmánnyal elszaladt.

Az amúgy büntetett előéletű Stefan R.-t 24 órára őrizetbe vették, minősített rablás elkövetése miatt kell majd felelnie a törvényszéken.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: