2016-08-26 18:10:35• hírek • Szatmár.ro

Elfogták a 14-es lakótelepen pénteken késelő férfit - időközben a súlyos testi sértésből gyilkossági ügy lett

Péntek délben a nyílt utcán, a Tisza sétányon, a Szamos piac közelében szúrtak le késsel egy férfit. Az elkövető elfutott, a mentők gyors közbelépésének köszönhetően az áldozatot villámgyorsan a kórházba vitték. Meg is tudta nevezni a támadóját és az indítékot is... ám a délutáni órákban életét vesztette.

Augusztus 26-án, pénteken 14 óra körül történt a bűncselekmény a Szamos piac közelében. Az áldozat a Tisza sétányon tartózkodott, amikor egy férfi odalépett hozzá és mellkason szúrta. Az elkövető ezután elmenekült, a férfi segítségére pedig a járókelők siettek, akik kihívták a mentőket is. Azok hamarosan a helyszínre is értek, lévén, hogy a mentőállomás és a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház sincs messze a helyszíntől.

Az áldozat a helyszínre érkező rendőröknek meg tudta mondani, hogy ki próbálta megölni. Mint kiderült, ő és az elkövető már régóta nem szívlelték egymást, ennek oka pedig a feltételezések szerint egy nő volt - úgy tudjuk, hogy féltékenységből szúrt a 33 éves gyanúsított.

A feltételezett elkövetőt a rendőröknek sikerült kézre keríteniük - tudtuk meg Raducu Silaghitól, a Szatmár Megyei Rendőrség sajtóreferensétől.

FRISSÍTVE

Bár a rendőrség a először súlyos testi sértés ügyében indított eljárást, a sértett késő délutáni halálát követően már gyilkosság vádjával nyomoznak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: