2020-02-20 16:48:44• hírek • Bede Emőke

Elfogta a rendőrség a láncfűrészes tolvajt

„2020. február 13-án, a délutáni órákban, kihasználva a barátnőm édesanyjának hiszékenységét és korát, becsapták és kirabolták őt” – hívta fel az esetre figyelmünket egy nappal az eset után az egyik olvasónk.

Mint akkor írtuk, a Kispiac közelében található magánház udvarára három fiatalabb és egy idősebb, magyarul beszélő, viszonylag jól öltözött férfi csengetett be, mondván, ők nyírják a fákat az utcában, és egy bizonyos összeg ellenében megnyírják az udvaron levő fákat is, illetve kérésre akár kisebb javításokat is elvégeznek. Mivel a csapatnál egy láncfűrész is volt, ezért az idős nő jóhiszeműen beengedte a férfiakat az udvarra. Ezt követően különböző indokokra hivatkozva, a hölgy figyelmét elterelve bejutottak a házba is, ahonnan aztán egy bizonyos összeget elemeltek.


Nos, csütörtökön a rendőrség közölte, sikerült kézre keríteni az egyik tettest, a 40 éves székelyhídi férfi által ellopott javaknak azonban már csak a 70 százalékát sikerült visszaszerezni. Az elkövetőt 24 órára őrizetbe vették, az ügyben pedig büntetőjogi eljárást kezdeményeztek. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: