2013-04-18 15:32:50• hírek • Kocsis Zoltán

Elfelejtette, hova parkolt, 500 lejre büntették

Drágán megfizetett feledékenységért vagy rossz tájékozódási képességért egy férfi csütörtök délután Szatmárnémetiben: ötszáz leje bánta, amiért nem találta, hová parkolt.

Alexandru T. riadtan hívta a 112-es egységes segélyhívó telefonszámot csütörtökön és jelentette a Szatmár Megyei Rendőrségnek, hogy nem találja a Nagypiac közelében leparkolt autóját. Ellopták, gondolta és mondta a telefonba.

A rendőrség azonnal a helyszínre érkezett és elkezdte a nyomozást, hogy minél hamarabb a tolvaj és a gépkocsi nyomára bukkanjon. Sietsége gyorsan meg is hozta eredményét. Gyorsabban, mint azt remélték: az autót percek alatt megtalálták. Tolvaj azonban sehol... méghozzá azért, mert a járművet senki sem lopta el.

Az autó 45 éves tulajdonosa ugyanis összetévesztett két párhuzamos utcát, ebből kifolyólag rossz helyen kereste gépkocsiját.

Tévedése azonban igen költségesnek bizonyult, mivel a 2008-ban elfogadott 34-es számú sürgősségi kormányrendelet alapján 500 lejes büntetést kapott a rendőrség indokolatlan riasztásáért és megtévesztéséért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: