2009-09-07 15:44:20• hírek • Gozner Gertrud

Elfajult veszekedés

Vasárnap este egy 39 éves nőt megvert az élettársa, majd megkötözve leengedte egy elhagyott üzemi medencében, a volt Ergolemn gyár területén.

Rendőrségi források szerint a 39 éves Doina S.-t az élettársa, a 37 éves Gheorghe M. verte meg erősen ittas állapotban. Vasárnap este 21 óra körül az élettársak egy nézeteltérés kapcsán veszekedni kezdtek, majd a férfi többször arcon ütötte a nőt.

Ezek után arra kényszerítette, hogy bemásszon egy zsákba, amely a derekáig ért, ekkor megkötözte egy kábellel, és leengedte a gyár régi medencéjébe, majd egyszerűen otthagyta őt. Éjjel 12 óra körül a csendőrség munkatársai értesítették a rendőrséget, miszerint járőrözés közben találtak egy nőt egy négy méter mély elhagyott üzemi medencében.

A helyszínre kiszállt a Sürgősségi Helyzetek Felügyeletének Szamos nevű alakulata is, segítségükkel sikerült kiszedni a szerencsétlenül járt nőt a mélyből. Mivel testén ütések nyomai látszottak, nyomban beszállították a Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályára, ahol elsődleges orvosi ellátásban részesítették.

A férfi ellen jogtalan fogva-tartás és fizikai erőszak miatt indítottak eljárást, és az ügyészségen kérték az előzetes fogva-tartásba vételét.


Az elhagyott gyárépületben jelenleg hajléktalanok tanyáznak.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: