2014-09-18 03:39:24• hírek • Blikk.hu

Barna hajú szépséggel kavar Varga Viktor

Ez a kép már múlté, akár a szerelmük
Ez a kép már múlté, akár a szerelmük

Varga Viktor máris becsajozott? Bombaként robbant a hír, hogy az énekes és Cinthya Dictator életre szólónak tűnő kapcsolata zátonyra futott.

A szerelmesek immár tizenhárom napja nem beszéltek egymással, Viktor kiköltözött a közös fészekből, s ugyan az üresen hagyott ágya szinte még ki sem hűlt, már egy másik lánnyal látták romantikázni az egyik budapesti wellnessközpontban.

- Azonnal felismertük Varga Viktort, azonban az nagy megdöbbenést okozott, hogy egy számunkra teljesen ismeretlen lánnyal volt. Úgy tűnt, mintha régóta ismernék egymást, meghitten beszélgettek és ölelkeztek a jakuzziban - árulta el a Blikk olvasó-riportere.

- Több órát eltöltöttek a wellnessközpontban, úgy látszott, jól érzik magukat egymás társaságában. Érezhető volt, hogy Viktor nem foglalkozik azzal, ki látja meg őket, pedig nemrég szakított. Aztán a fürdőzésből együtt indultak el az emeletre - fűzte hozzá a szemfüles olvasó.

Természetesen megkérdeztük az énekest is a titokzatos lányról, aki a képek alapján egyébként kicsit még hasonlít is Cinthya Dictatorra.

- Nem párt keresek, hiszen hatalmas szerelemnek lett vége, így ilyenkor az ember évekig nem akar párkapcsolatot. Jelenleg csak barátkozom, ismerkedem, jövök-megyek a nagyvilágban, egyelőre semmi komolyat nem képzelek el. Nincs szívem, hiszen az kiszakadt, ezért újra meg kell találnom. Nem tudok még túllépni, de nem azon rágódom, hogy mit veszítettem el, ugyanis ha azt tenném, öngyilkos is lehetnék - bocsátotta előre az énekes, aki állítja, most először találkozott a képeken szereplő lánnyal.

Kattintson ide kérem és a Blikk.hu oldalán elolvashatja a cikk folytatását!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: