2014-12-05 09:40:16• hírek • Blikk.hu

Életveszélyesen megfenyegették Varga Viktort

„Megölünk! Hogy képzeled, hogy meggyaláztad a Szent Koronát?" - ilyen s ehhez hasonló üzeneteket kap Varga Viktor, akit naponta többen életveszélyesen megfenyegetnek. Amióta az énekes a SuperTV2 műsorában fejére tette a Szent Korona másolatát, és később a nadrágját is letolta, azóta folyamatosan támadják.

Pedig Viktor - elmondása szerint - nem akart senkinek sem ártani, csupán arról volt szó, hogy így akarta a művészetével kifejezni az elmúlt időszak történéseit.

- Nagyon szomorú vagyok, hogy mindenki félreértett. Úgy érzem, most az emberek rám zúdítják a fájdalmukat, és engem dobálnak sárral. A saját eszközömmel, a művészettel s a meztelen valómmal szerettem volna reflektálni az eseményekre, de úgy látszik, ez sokaknak nem jött át - kezdte csalódottan Viktor, akinek még egy barcsi fellépését is lefújták emiatt. Ander Balázs Somogy megyei jobbikos országgyűlési képviselő levélben kérte a polgármestert, hogy Viktort ne engedjék fellépni, ugyanis szerinte elfogadhatatlan lépés lenne egy „ostoba provokátort" színpadi lehetőséghez juttatni. Viktor, úgy tűnik, akciójával hatalmas lavinát indított el, s ki tudja, még hány fellépéstől esik el a meztelenkedése és a Szent Korona másolatának viselése miatt. Viktort az is dühíti, hogy az emberek durván támadják, anélkül, hogy meghallgatnák.

Ide kattintva olvashatja el a cikk folytatását a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: