2018-03-27 05:59:20• hírek • Blikk.hu

Életmentő műtétet hajtottak végre Szíj Melindán

Azonnali, életmentő műtéten esett át Szíj Melinda , a beavatkozás jól sikerült, és már otthonában lábadozhat.

Ahogy azt a Blikk elsőként megírta, az énekesnőnek kórházba kellett vonulnia, így az összes koncertjét lemondta.
 

– Szerencsére túl vagyunk a műtéten, Melindát megoperálták, és semmilyen komplikáció nem lépett fel. Óriási kő esett le a szívünkről – mondta az örömhírt lapunknak az énekesnő férje, Szekér Attila, aki egyben neje menedzsere is.
 

– Most a legfőbb feladatom, hogy lessem minden kívánságát, és segítsek neki abban, hogy minél előbb felépüljön. Nyár végén szeretne visszatérni a szeretett közönségéhez, de ahhoz most nyugalomra van szüksége – tolmácsolta kedvese szavait a menedzser, arra hivatkozva, hogy az énekesnő kimerült, nem tud nyilatkozni.
 

Melinda eddig nem árult el részleteket a betegségéről, csak annyit lehetett tudni, hogy találtak nála valamit.

– Már vagy két éve tart a betegsége, számtalan vizsgálaton esett át. Próbáltuk elkerülni a műtétet, hiszen senki nem szeret kés alá feküdni, és a koncerteket sem akartuk kihagyni – mondta Szekér, majd hozzátette, nagyon szerencsések, hogy időben segítséget kértek.
 

– Egy ponton azonban azt mondta Melinda orvosa, hogy muszáj megműteni, ráadásul azonnal. Hallgattunk az orvos szavára. Hálásak vagyunk a sorsnak és a doktoroknak – nyilatkozta a művésznő férje.
 

– Úgy néz ki, Melinda felépül és egészséges lesz. Annak idején egy női megérzéstől vezérelve ment el kivizsgáltatni magát. Fontos, hogy a hölgyek rendszeresen járjanak szűrővizsgálatra – tette hozzá a menedzser.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: