2017-01-03 08:50:36• hírek • Blikk.hu

Bunyó szakította félbe a Neoton koncertjét

Valóban „küzdőtérré" alakult az Érd Aréna küzdőtere a Neoton Família évadzáró koncertjén, amelyen az együttes frontembere, Végvári Ádám a színpadról rimánkodott a bokszoló feleknek, hagyják abba egymás csépelését.

A nagyobb botrányt a biztonsági emberek akadályozták meg.

A fél évszázados zenekar tavaly év végi utolsó, érdi koncertje körülbelül a műsor feléig rendben zajlott, amikor arra lettek figyelmesek a nézők és a zenészek egyaránt, hogy valami rendkívüli történik a nézőtéren. Több ittas fiatal ugrott egymásnak, a közel állók zenei élményét a pofonok csattanása zavarta meg. Még a zene is leállt egy időre, a gitáros Végvári Ádám ugyanis eleinte hiába próbálta jobb belátásra bírni a verekedőket.

- Meglepve vettem észre, hogy a Neoton-slágerek közben előbb hangzavar, majd kiabálás és dulakodás zajai vonják el a figyelmemet. Láttam, hogy közel a színpadhoz verekedés tört ki - mesélte a Blikknek az egyik érdi néző, Illés Ferenc, aki családjával volt a koncerten. - A zenekar vezetője le is állította a muzsikálást, majd azt láttam, hogy kivonulnak a színpadról. Némi szünet után folytatódhatott csak a koncert, amelyen sajnos több ittas személy is dülöngélt. Nem értem, hogyan árulhattak az arénában alkoholos italokat vagy engedhettek be részeg embereket. Maguk a verekedők is alig álltak a lábukon, akiket végül is kivezettek.

A teljes cikket itt olvashatod el!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: