2006-11-21 00:03:09• hírek • Szatmár.ro

Megverték és leköcsögözték Dopemant

 Dopemant Szlovákiában adott koncertje után elpáholták egy helyi bárban.

Megtámadták Dopemant Szlovákiában, egy komárnói szórakozóhelyen szombaton éjszaka, miután az öccsével, Kicsi Dope-pal koncertet adott a kinti magyaroknak. A buli után több bőrdzsekis kopasz fiatal lépett a bárpultnál álló zenészhez, majd beszóltak neki: „Pásti kácság!” (Pesti köcsög!), majd többen többször megütötték, aminek következtében megduzzadt a jobb szemhéja.

Dopeman saját bevallása szerint nem kíván Tarzant játszani. Nem érzi úgy, hogy megverték, mert egy becsületes harc nem olyan, amit elszenvedett. A fellépés után egy férfi oda ment hozzá, és az arcába húzta a baseballsapkáját. Dopeman erre kérdőre vonta: „Mi van veled?”. Ezután többen több irányból ütlegelni kezdték. - Nem először történt ütés-vágás az életemben, ezért nem pánikoltam be. Visszaütni eszembe sem jutott, mert nem én voltam pozícióban. Leszegtem a fejemet, és vártam, mi történik. Az egész néhány másodpercig tartott – mesélte a Napi Ász riporterének Dopeman.

Kicsi Dope pillanatokkal ezután ért a helyszínre. Emlékei szerint nyolc „szlovák zsivány” kötekedett. Az incidenst a szórakozóhely portásai és a rajongók is végignézték. A rendőrséget senki sem merte kihívni, a zenészeket viszont figyelmeztették: jobb lesz, ha elmennek. A történtek után Dopeman úgy döntött: amíg nem oldódik a hangulat, Szlovákiában nem ad koncertet, bár nagyon becsüli a szlovákiai magyarokat, több közeli barátja is van köztük. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: