2011-05-16 12:49:42• hírek • Szatmár.ro

Meghalt egy kismama a kórházban

A szülés után nem sokkal meghalt egy szatmári anyuka a megyei kórházban. A nő harmadik gyermekét szülte meg a Szatmár Megyei Kórházban, ám a komplikáció-mentes szülés után pár órával életét vesztette.

Május 15-én, vasárnap elhunyt egy huszonegy éves Szatmár megyei anyuka. A fiatal nő a harmadik gyermekét szülte meg a Szatmár Megyei Kórház szülészetén - a kórház vezetőségének elmondása szerint, a szülés minden komplikáció nélkül zajlott. Pár órával később, szoptatás közben azonban az anyuka rosszul lett, szédülni kezdett, majd leállt a légzése. Az osztályon dolgozók megpróbálták azonnal újraéleszteni, sajnos sikertelenül.

Azt, hogy mi okozta az asszony halálát, egyelőre a szakemberek se tudják, lehetséges, hogy a nőnek egy korábbi, vagy ismeretlen betegsége vezetett komplikációkhoz. Az is tény azonban, hogy a kismama, akinek ez már a harmadik szülése volt, nem vett részt terhesgondozásban, és káros szenvedélyeknek is hódolt.

Az esetről egyébként a Megyei Kórház vezetősége azonnal értesítette a Szatmár Megyei Közegészségügyi Hatóságot, amely az egészségügyi intézmény bizottságával közösen vizsgálja a tragédiát - történt-e orvosi mulasztás a terhes kismama esetében, illetve milyen egészségügyi probléma okozta a tragédiát. A halál pontos oka boncolás során derül ki.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: