2017-11-14 12:20:33• hírek • Bede Emőke

Életét vesztette a kanyarban kisodródott férfi

Hétfőn futott be a közlekedési rendőrséghez a bejelentés, mely szerint baleset történt Avasfelsőfalu és Avasújfalu között a DN 19-es jelzésű úton.

A rendőri nyomozás megállapította, hogy a kormánynál ülő mózesfalusi férfi közlekedési sebességét nem igazította az út és az időjárás okozta körülményekhez, ezért egy veszélyes kanyarba érve elvesztette irányítását a gépjármű felett. Az autó lesodródott az útról, majd nekicsapódott egy betonkerítésnek és felborult. A 33 éves sofőr a helyszínen életét vesztette.
 

Ez volt a hétfői nap legsúlyosabb közlekedési eseménye, azonban nem az egyetlen. Egy 61 éves nő a Golescu hídon szeretett volna áthajtani, amikor egy 44 éves gyalogos lépett ki elé az aszfaltra. A nő már nem tudta elkerülni az ütközést, így autójával elsodorta a tiltott helyen átkelni szándékozó személyt. A baleset során a férfi könnyebben megsebesült.
 

A tegnapi nap folyamán a közlekedési rendőrök és a Gépjármű-nyilvántartási Hivatal emberei 80 pénzbírságot osztottak ki 17500 lej értékben, valamint egy jogosítványt és két forgalmi engedélyt is felfüggesztettek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: