2015-10-11 13:00:37• hírek • Kocsis Zoltán

Életét vesztette a jogosítvány nélküli motoros

Halálos közlekedési balesetet szenvedett egy fiatalember vasárnapra virradó éjszaka Tasnád közelében. Kiderült, ugyanúgy nem volt jogosítványa, mint annak a fiatalnak, aki egy két éves kisfiút ütött el szombaton. Súlyos gázolás történt Kismajtény közelében is, míg a legostobább baleset egy Ráksa közeli legelőn történt.

Halálos közlekedési baleset történt vasárnapra virradó éjszaka Tasnádszarvad településen. Razvan C. 02.00 óra körül a túlzott sebesség miatt elveszítette egyensúlyát az Aprilia motorkerékpáron és az úttestre borult. A rendőrség beszámolója szerint az alig 21 éves fiatalember a helyszínen életét vesztette. Kiderült, jogosítványa sem volt....

Szintén nem rendelkezik vezetői engedéllyel az a fiatal férfi, aki Ráksahegyen sodort el egy két éves kisfiút, majd elhagyta a helyszínt. A gyerek szülei értesítették a színérváraljai rendőrséget, majd este 21.00 körül azonosították az autóst is. Kiderült, hogy a gyerek egy ház udvarából tekert ki kerékpárjával az úttestre, ahol az Opel elsodorta őt. Szerencsére komoly sérülés nélkül megúszta az esetet. A 25 éves Fanica I. leheletében viszont 0,25 mg/l alkoholszintet állapítottak meg, amikor azonosították.

Szintén súlyos baleset történt szombat késő este Kismajtény közelében. Vasile S. 22.23-kor át akart kelni a DN 19-es országúton, ám elővigyázatlan volt és egy Opel személygépkocsi elgázolta. A 37 éves férfit súlyos sérülésekkel szállították a Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályára. Az Opelt vezető 38 éves Robert J. a helyszíni vizsgálatok szerint nem fogyasztott alkoholt.

A hétvége legostobább balesetezője címet az a férfi érdemelte ki, aki Mitsubishi típusú személygépkocsijával Ráksa közelében egy legelőn beleborult egy patakba. Ezt követően 39 éves Ioan C. maga jelentkezett a sürgősségi osztályon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: