2014-09-15 18:16:46• hírek • Kocsis Zoltán

Életét vesztette a jogosítvány nélküli motoros

Illusztráció
Illusztráció

Egy kerítésnek csapódott, majd életét vesztette a jogosítvány nélkül közlekedő motoros.

A hétvégén összesen 15 500 lejre büntette a sofőröket a rendőrség. Két súlyos közúti baleset is történt a megyében, sajnos az egyik emberéletet is követelt.

Vasárnap délután Szatmárzsdányba riasztották a közlekedési rendőrséget. Mint kiderült, egy 22 éves decebali illetőségű fiatal Suzuki típusú motorkerékpárját vezette, amikor a túlzott sebesség miatt elvesztette uralmát a jármű fölött és az egyik út menti ház kerítésének csapódott. A szerencsétlenül járt sofőr a helyszínen életét vesztette. A hatóság tájékoztatása szerint a fiatal nem rendelkezett vezetői engedéllyel.

A nagykárolyi rendőrséget egy, a Kismajtény és Nagykároly közötti útszakaszon történt balesethez riasztották a hétvégén. A 20 éves S. Béla eltulajdonította P. József BMW típusú személygépkocsiját, akinél albérletben lakott.  A jármű tulajdonosa éppen nem volt otthon, így albérlője elemelte az autó pótkulcsát. S. Béla adott pillanatban elvesztette uralmát a jármű fölött, majd az út menti korlátnak ütközött. A baleset következtében közel 3000 lej kár keletkezett, személyi sérülés, szerencsére, nem történt. A hatóság kiderítette, hogy S. Béla nem rendelkezik jogosítvánnyal, sőt a baleset előtt nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott. Eljárás indult ellene.

A hétvégi ellenőrzések során 171 bírságot szabtak ki a közlekedési rendőrség munkatársai, összesen 15500 lej értékben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: