2014-09-16 09:38:42• hírek • Blikk.hu

Életét kockáztatta Keresztes Ildikó

Szinte hihetetlen! Testi épségét, életét kockáztatta Keresztes Ildikó vasárnap este a Sztárban sztár színpadán. Az énekesnő biztosítókötél és védőháló nélkül tornázott 6 méter magasban a levegőben, miközben a nála 15 évvel fiatalabb Pinket idézte meg.

- Pink egy vérbeli rocker csaj, mint én! Az életemmel játszottam, óriási kihívás volt nekem az előadásom, de én kértem, hogy kötél nélkül csinálhassam meg! - árulta el Ildikó, akinek négy nap alatt tanította be Vincze Tünde légtornász specialista a lélegzetelállító gyakorlatot.

- Igazán büszke vagyok Ildire, mert mindent betartott, amit mondtam. Fegyelmezetten tanult, és tökéletesen végigcsinálta a produkciót - mondta el a mestere.

A TV2-től a Blikk megtudta, orvos mindig van a helyszínen, de külön biztosítást nem kötöttek Ildikóra a veszélyes produkció miatt. Az énekesnő saját maga döntött úgy, nem használ semmilyen biztosítókötelet. A jelentős tornászmúlttal büszkélkedő Keresztes Ildikó remek formában van, és ezt tükrözte is a produkciója.

- A műsor rákényszerített arra, hogy formába hozzam magam. Miért ne nézhetne ki így, és miért ne lenne képes ilyen mutatványokra egy 50 éves? Jobban érzem magam a bőrömben, mint fiatalon! - jelentette ki határozottan Ildikó, akinél a visszajelzések nem is maradtak el. Rengeteg gratuláló üzenetet kapott, köztük számos pajzánt is. A férfiak egy része - úgy tűnik - nem az énekhangjára koncentrált, és van, aki szombati nagykoncertjén szeretne találkozni vele. Aki azonban szakértő szemmel nézte a show-t, annak elakadt a lélegzete Ildi bátorsága láttán. A világhírű artista, Rippel Feri óriási elismeréssel adózik az énekesnőnek.


Kíváncsi a folytatásra? Nincs egyéb dolga, mint ide kattintani és a Blikk.hu-n el is olvashatja!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: