2012-05-29 13:23:54• hírek • Póti Orsolya

Életemmel életet menthetek: idén is megrendezték a versenyt

fotó: archiv
fotó: archiv

"Az életemmel életet mentek" (Cu viata mea apar viata) címmel szervezett vetélkedőt május 28-án a Szatmár Megyei "Szamos" Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség közreműködésével.

A gimnazista és középiskolás diákok számára megrendezett megyei döntő a „Traian Vuia" Műszaki Líceum sportpályáján zajlott hétfő délelőtt 10 órától. Az idei vetélkedőre összesen öt gimnazista diákokból álló csapat és a két középiskolás csapat nevezett be.

Érkeztek diákok a „Dr. Vasile Lucaciu" Általános Iskolából, az "Octavian Goga" Általános Iskolából, a dobai, az erdődi és a tasnádi általános iskolákból, valamint a „Mihai Eminescu" Nemzeti Kollégiumból és a „George Emil Palade" Élelmiszer-ipari Szakközépiskola

A csapatoknak egy elméleti és két gyakorlati próbán kellett teljesíteniük. A legügyesebbeknek a tasnádi iskola csapatának tagjai bizonyultak, így a gimnazisták kategóriájában ők nyerték el az első díjat. A második ugyanebben a kategóriában az „Octavian Goga" Általános Iskola csapat, a harmadik a „Dr. Vasile Lucaciu" Iskola csapata lett.

A középiskolások kategóriáját az Élelmiszer-ipari Szakközépiskola csapata nyerte meg. Az első helyeket elérő csapatok részt vehetnek az országos megmérettetésen, amelyre a második iskolai félév végén kerül sor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: