2015-08-25 07:34:36• hírek • Blikk.hu

Élete végéig ápolásra szorul Törőcsik András

Továbbra sem tudja ellátni magát, de új helyen van és gyógyul Törőcsik András.

Az Újpest legendás futballistája tavaly március óta két agyműtéten esett át, azóta lábadozik, s barátai szerint könnyen lehet, hogy élete végéig kórházban kell maradnia, mert ápolásra szorul. Több intézményben folytatták a gyógykezelését, az elmúlt másfél esztendőben pesti és vidéki kórházakban és szanatóriumokban is megfordult az egykori válogatott csatár. Jelenleg Budakeszin, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben ápolják. Erre olvasóriporterünk Tóth István (44) lett figyelmes, akinek jár az információért a 10 ezer forintos jutalom.

- Átszállították Újpestről Törőcsik Andrást Budakeszire, ahol rehabilitációs gyógykezelését végzik. Úgy tudom, infúziókúrát kap, hogy erősödjön. A barátai is rendszeresen látogatják. Bízom benne, felépül az egykori kiváló Dózsa-futballista - mondta lapunknak István.

Az újpesti közönségkedvenc ismerősei közül sikerült elérnünk Martos Győzőt. A Ferencváros egykori kiváló válogatott védője a napokban járt az intézményben barátjánál.

- Törő egészen jó színben van, sokkal jobb állapotban, mint az utóbbi időkben bármikor - mesélt Martos Győző. - Kisimult az arca, jó a közérzete. Úgy vettem észre, le is nyugodott kicsit. Korábban szinte két percig nem tudott egy helyben maradni, mindig menni akart valahová. Jót tesz neki, hogy végre egyedül van a szobájában. Persze az is fontos, hogy naponta elviszik masszíroztatni és megmozgatják, karbantartják az izmait.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: